Hlavní obsah
Článek

Umělecké vlohy už se stihly projevit. Synovi Pepy Vojtka (58), sedmiletému Adamovi, se ale víc než zpěv zalíbilo herectví. Nově se objeví v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Na place se bude nejčastěji potkávat s herečkou Janou Holcovou alias doktorkou Zitou Drábovou, která také patří mezi novější tváře seriálu. „Adam je syn mého partnera, doktora Hanáka, takže já jsem taková maceška,“ prozradila nám na tiskové konferenci Holcová.

Adámek se představí v roli Filipa, syna doktora Hanáka a sestřičky Gábiny, kterou hrála Sandra Nováková (41). Ze seriálu před lety odešla, scenáristé její postavu odstěhovali do Německa. Nyní se syn doktora Hanáka vrací do děje a bude si muset zvykat na společné soužití nejen s tátou, ale také jeho novou partnerkou doktorkou Zitou.

Adámek si natáčení zatím pochvaluje. „Zita a všichni jsou tam na mě hodní,“ usmívá se.

Na svou první tiskovou konferenci dorazil v doprovodu maminky Jovanky Vojtkové, která mu s první velkou rolí pomáhá. „Texty se učím s maminkou a někdy, když nemá maminka čas, tak s tátou,“ prozradil nám Adam.

Přímo na place se ale známý rocker ještě podívat nebyl, a tak bude pro Pepu Vojtka synova premiéra stejným překvapením jako pro diváky.

Reklama

Další články

Načítám