Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) je expertkou ve shazování poporodních kil. Těch se jí povedlo zbavit už celkem třikrát, naposledy loni po porodu nejmladší dcerky Birdie, kdy zhubla neuvěřitelných 45 kilo. Zpěvaččina bývalá výživová poradkyně teď prozradila, jak efektivně na hubnutí.

Birdie se narodila v březnu 2019 a o šest měsíců později už byla Jessica o 45 kilo lehčí. Už po porodech dvou starších potomků, dcery Maxwell (7) a syna Aceho (6), využila služeb nutriční specialistky Liz Josefsberg.

Jessica se v období hubnutí prý stravovala pravidelně, jedla tři hlavní jídla denně plus svačinu. Také striktně dodržovala pitný režim a každý den se hýbala. „Jessica miluje procházky. Každý den udělá alespoň 10 tisíc kroků."

Hlavně procházky prý stojí za ztrátou přebytečných kil. Ven může vyrazit i s rodinou, což je pro ni ideální. Josefsberg také apeluje na to, že dostatek kvalitního spánku je rovněž klíčem k dokonalé postavě.

Simpson byla v těhotenství opravdu jako balon, a to především kvůli otokům. Kromě toho trpěla i řadou dalších zdravotních problémů. Právě proto se nechala slyšet, že dalšího potomka už s manželem neplánují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám