Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Adele (35) nedávno zvěčnili na pláži a fanoušci začali šílet z toho, jak perfektní figuru má. Od rozchodu s manželem Simonem Koneckim zhubla už neuvěřitelných 45 kilo a vypadá skvěle. A k hubnutí měla pořádnou motivaci. Chce být fit maminkou pro svého sedmiletého syna Angela.

Adele zhubla hlavně díky úpravě stravy, ke štíhlé postavě jí ale pomohlo i cvičení. „Dostala se do fáze, kdy se necítila nejlépe,“ sdělil zdroj ze zpěvaččina okolí časopisu People. „Věděla, že něco musí změnit, protože chtěla být zdravá pro svého syna.“

„Soustředila se tedy především na to, jak uzdravit svoje tělo. Nebylo to nikdy jenom o hubnutí,“ doplnil.

Zpěvačku s jejím kamarádem, zpěvákem Harrym Stylesem, potkala na ostrově Anguilla studentka Lexi Larsonn, které prozradila, kolik zhubla celkově. Ta také vypověděla, že Adele vypadá bezvadně a jenom září.

V dubnu loňského roku Adele potvrdila rozchod s manželem, o rozvod požádala v září. Ve vztahu byli od roku 2011 a o rok později se jim narodil Angelo. Už v roce 2015 se zpěvačka svěřila, že si snaží adaptovat zdravější životní styl. Tehdy to odůvodnila tím, že si chtěla udržet hlasivky v co nejlepší kondici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám