Hlavní obsah
Článek

Herec Billy Porter (50) se v posledních letech stal absolutním miláčkem kritiků, a to díky roli v seriálu Pose a také jeho divadelním výkonům na Broadwayi. Nezklamal ani v neděli na udílení cen kritiků v Santa Monice, kam dorazil v róbě značky Hogan McLaughlin.

Šaty doplnil malůvkami na těle, odhalenou kůži zdobili motýlci. Těmi chtěl znázornit svobodu, jak sdělila jeho maskérka časopisu Vogue. Porter byl nominován v kategorii nejlepší herecký výkon v seriálu-drama za zmiňovanou roli v Pose. Nominaci neproměnil, cenu si odnesl Jeremy Strong za výkon v seriálu Boj o moc.

Ačkoliv nevyhrál, zaujal především svým osobitým stylem, což ostatně není poprvé. Možná si vzpomenete na Oscary 2019, kam dorazil ve smokingových šatech, které vzbudily velké pozdvižení.

Sám herec se v rozhovoru pro Hollywood Reporter nechal slyšet, že do té doby po něm neštěkl ani pes, přestože byl už dávno úspěšným hercem. „Byly to ty šaty, které ze mě udělaly hvězdu,“ nechal se tehdy slyšet a ve snaze zaujmout módními kreacemi ani letos nepolevil.

Reklama

Další články

Načítám