Hlavní obsah
Článek

Finalista vůbec první SuperStar, zpěvák a hudebník Julián Záhorovský (35), se vrací na scénu. Jak díky písničce a klipu, který vytvořil s Lucií Vondráčkovou, tak i se svou kapelou.

Mladý a sympatický umělec se ale nyní projevil jako velký gentleman. Během pečení pro Potravinovou banku políbil ruku její ředitelce Věře Doušové, která byla ze sympatického zpěváka celá paf.

„Julián, kterého jsem poznala až nyní, mě velmi překvapil. Musím říct, že mile, protože tohle se dnes už moc nenosí. Jsem zaskočena, ale zároveň ráda, že ještě existují mladí muži, kteří jsou galantní,“ svěřila se ředitelka organizace, která se stará o sociálně slabé v nouzi a shromažďuje pro ně potraviny z řady prodejen i od jednotlivých dárců.

Lucie Vondráčková a Julián Záhorovský v klipu Umřu s tebou

„Mně prostě přijde správné vyjádřit obdiv dámě. Pro mě jsou ženy inspirativní a jsem rád, když se můžu poznávat s takovými, které něco umí, něco dokázaly a dokážou udělat něco pro druhé,“ přiznal Záhorovský, který nechtěl prozradit, zda je momentálně vážně zadaný.

„Je někdo, s kým trávím volný čas. Zbytek si jako správný gentleman nechám pro sebe,“ prozradil aspoň, že není sám. Vondráčková prý ale jeho vyvolená není, byť k sobě v klipu měli velmi blízko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám