Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská bulvární média o Ester Dee, neboli Ester Dohnalové, informují poměrně pravidelně. Označení „televizní hvězda“, které při tom používají, si Češka vysloužila díky účinkování v jedné z verzí reality show The Real Housewives (of Cheshire).

Show pojednává o životě „paniček“, tedy bohatých žen v domácnosti i podnikatelek, a popularitě se těší hlavně proto, že nechává nahlédnout do soukromí svých účastnic. To diváky baví jako máloco.

Konkrétně Dee se v pořadu poprvé objevila v roce 2017 v době, kdy byla zasnoubená s někdejším partnerem Robem, nyní je single, uvádí Daily Mail. „Jsem otevřená tomu se s někým seznámit, ale zoufalá nejsem,“ dodává Ester.

Ta se nedávno objevila i v českých médiích, a to v Playboyi. Na Tenerife, kde vznikly její nejnovější fotky, pak předvedla, proč jí tvůrci dopřáli rovnou titulní stranu. Pro magazín se Ester popsala následovně: „Jsem žena s mnoha křivkami, velkým srdcem, pracovní etikou a věřím v lásku. Pokud si člověk něco usmyslí a jde za tím, nic není nemožné. Považuji se za hodnou dceru, milující matku, dobrou kolegyni i podnikatelku.“

The Real Housewives... je populární nejen ve Velké Británii, ale také v USA. Ve verzi z Beverly Hills se v ní objevily mimo jiné herečka Lisa Rinna nebo někdejší modelka Yolanda Hadid.

Reklama

Další články

Načítám