Hlavní obsah
Článek

Že se bude stěhovat, youtuber Jeffree Star (34) svým fanouškům prozradil v jednom z posledních videí, které na svém kanále sdílel. Nebyl nijak konkrétní, jen řekl, že z původního Barbie domu, jak jej kvůli převažující růžové barvě na stěnách, ale i na kusech nábytku nazval, se s přítelem Nathanem a jejich psy stěhují do „vysněného domova“. Podívejte se, o čem je řeč.

Star patří k nejúspěšnějším youtuberům, každé jeho video má milióny zhlédnutí. Rozhodně tak nemá hluboko do kapsy. Tomu odpovídá i jeho nové bydlení - luxusní sídlo s 8 ložnicemi, 13 koupelnami, dvěma přilehlými domky pro hosty, dvoupodlažní posilovnou, výtahem, bazény, vinným sklepem, kinem, wellness a dalšími atributy luxusního bydlení na víc než dvou tisících metrech čtverečních. Cena? 14,6 miliónů amerických dolarů, což činí přes 336 miliónů korun.

Nemovitost se nachází v losangeleské čtvrti Hidden Hills a Jeffreeho sousedy zde budou mj. rappeři Drake a The Weeknd, podnikatelka Kylie Jenner, její matka Kris nebo herec John Stamos. Dům Stara má být tím nejextravagantnějším v okolí.

Star se na svém kanále věnuje především make-up tutorialům a recenzím produktů na líčení. Se šminky začal experimentovat už v dětství, líčí se od dob školní docházky. Později se začal upravovat a oblékat jako žena. V roce 2014 založil kosmetickou značku Jeffree Star Cosmetics.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám