Hlavní obsah
Článek

Slovenskou influencerku Alex Wortex už jste možná zaznamenali. Jde o ženu, která názorně propaguje ochlupení, respektive neholení se, a do společnosti často vyráží polonahá a v extravagantních outfitech. Například na nedávné Bratislavské módní dny přišla s chobotnicí v rozkroku. Prostředí, v němž Alex žije, ale možná mnohé překvapí.

Wortex bydlí v Bratislavě, v rodinném domě s rodiči a bratrem, a nic extravagantního v něm nenajdete. Snad jen nafouklý penis a falickou svíčku v Alexině pokoji, laděném do růžové. K tomu patří ještě koupelna a šatník, který překypuje barvami.

Ostatní prostory jsou, logicky, společné. Třeba kuchyně, v níž ale nikdo nevaří, všichni jsou vitariáni (strava založená na přijímání tepelně neupravených potravin). S vitariánstvím začala Alexina matka kvůli zdravotním potížím, s nimiž si nevěděla rady medicína ani alternativní léčba. „Otec ji v tom podporoval a postupně jsme na vitariánství naběhli všichni,“ řekla Wortex slovenskému webu Plus 7 dní.

Navzdory pozornosti, kterou svým zevnějškem budí ve společnosti, má Alex v soukromí ráda klid. Nepotřebuje kolem sebe chumel lidí a nevyhledává večírky. Nekouří, nepije a prý už dva roky je v celibátu. To ovšem záměr není. „V celibátu jsem proto, že mi do života nikdo nepřichází a známostem na jednu noc neholduji,“ uvedla otevřeně.

Reklama

Další články

Načítám