Hlavní obsah
Článek

Každý, kdo sleduje modelku Chrissy Teigen (38) na sociálních sítích, dobře ví, že si s ní není radno zahrávat. Modelka svými příspěvky a sdílností často budí rozruch, ale trollové a posměváčci si na ni nepřijdou.

Nedávno zaujala snímkem s dcerkou Lunou (3), která jí na fotce upravuje outfit. Na snímku modelce lehce vykukuje prso, což se některým sledujícím nelíbilo. „Proboha zakryj se, vždyť je tam tvoje dcera,“ objevilo se v komentářích. Poznámka získala mnoho lajků, ale toho se Chrissy ani trochu nezalekla.

„Sála ho několik měsíců, takže jí to moc nevadí,“ zazdila kritika údernou odpovědí. Další z komentujících se podivovala: „Nosí vůbec někdy podprsenku?“ na což Teigen pohotově reagovala slovy: „Je ti zima?“

Jen minulý týden se musela manželka Johna Legenda potýkat s narážkami kvůli tomu, že zaměstnává kuchaře a chůvy, kteří jí pomáhají starat se o dům a děti Lunu a Milese (1). Ne nadarmo ale patří k nejvlivnějším lidem na sociálních sítích. Trolly pokaždé odpálkuje nějakou vtipnou odpovědí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám