Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár týdny Keanu Reeves (55) šokoval svět, když se na slavnostní akci objevil po boku nové partnerky, umělkyně Alexandry Grant (46). Herec se za celou kariéru vedle ženské skoro neobjevil, takže není divu, že tím vzbudil rozruch. Stejně tak vyvolal pozdvižení vzhled umělkyně, která je zároveň hercovou obchodní partnerkou.

Šediny vyvolaly nejspíš vlnu reakcí, jelikož se k nim Grant nyní rozhodla vyjádřit na sociálních sítích. Na Instagramu sdílela odkaz na studii, která tvrdí, že barvení vlasů u žen může zvýšit riziko vzniku rakoviny prsu, k němuž přidala i vlastní popisek.

„Páni, dnešní zprávy mě dostaly. Sama jsem se obarvila na šedivou předběžně už ve dvaceti, a pak vystřídala snad všechny možné barvy, dokud jsem neměla dost všech těch chemikálií. Ve třiceti jsem vlasy nechala blond. Líbí se mi, že si ženy v každém věku mohou vybrat, jak budou vypadat," vysvětlila svůj postoj.

„Ale pokud nějaká žena vybočuje ze standardů krásy, měli bychom si promluvit o těchto standardech. Já miluji všechny ženy,“ doplnila.

Grant je Reevesovou první partnerkou od tragické smrti bývalé přítelkyně Jennifer Syme, jež zahynula při autonehodě v roce 2001. Čtyři měsíce poté, co porodila mrtvé dítě. S Grant se herec zná prý přes deset let a spolupracovali spolu na dvou knihách. Proto už také nechtěl svou známost skrývat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám