Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdříve na sebe Vanda Janda upozornila jako blogerka. Až v posledních několika měsících začala být partnerka režiséra Slávka Horáka vnímaná jako módní návrhářka.

Móda je logicky pro výstřední Slovenku na prvním místě, ale nezapomíná ani na zkrášlovací triky pomocí líčení. „Pro mě jako pro návrhářku je na prvním místě móda. V osobním životě více dbám na péči o pleť,” popsala rozložení svých „holčičích“ zájmů.

V době dospívání Janda s kvalitou pleti bojovala. „Dřív jsem měla pocit, že pokud budu používat více věcí, tak to bude mít větší efekt. To ale není úplně pravda. Pochopila jsem, že platí pravidlo, že méně je více. Používám méně produktů, na které se můžu spolehnout,” popisuje Vanda, která se soustředí hlavně na čištění pokožky.

Slovenská kráska se dobrovolně označila nálepkou „Full Time Diva“, volně přeloženo v překladu diva na plný úvazek. Pravdou ale je, že mimo světla ramp působí Vanda spíše nenápadně.

„Nemyslím si, že víc dbám na make-up, je jen velmi málo dní, kdy chodím namalovaná. Jelikož často šiju, tak je pro mě praktičtější být bez líčení,” říká Vanda Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám