Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Hajabáč, přítel "královny Pařížské", podnikatelky Tamary Kotvalové, na své postavě za necelé dva roky neuvěřitelně zapracoval. Dokonce tak, že vybojoval stříbrnou medaili mezi svalovci na soutěži vymakaných těl Diamond Cup v kategorii Men´s Physique.

"Padl jsem na dno, dokonce pod ně a hrábnout jsem si musel opravdu hluboko. Povedlo se mi tady na evropské úrovni udělat stříbro," řekl Super.cz Roman. "Žádná energie, žádná síla, mezi tréninky spánek, nemůžete se hýbat, není energie na nic," vysvětluje s tím, že například čokoládu měl naposledy před dvěma roky.

Jak vypadal jeho jídelníček? "Měl jsem dvanáct tréninků týdně. Jedl jsem kilo masa, vajíčka, rýži, zeleninu. Zdá se mi o pizze, hamburgeru. Už se mi nezdá o ženách, ale o jídle," usmívá se.

Nyní ho čeká Mistrovství světa. "A pak už Vánoce. Ideální načasování. Ještě doladím formu a pak můžu jít do důchodu," dodal Hajabáč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám