Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) se opět pustila do příjemných pracovních povinností. Nedávno zveřejnila videoklip k písničce Stanice svět, kde hrál i s ní spojovaný urostlý hokejista Marek Peksa, a nyní už pracuje po boku dalšího sympaťáka.

Tentokrát kuje pracovní pikle s Julianem Záhorovským, finalistou první řady SuperStar, který v roce 2004 patřil do staré dobré party kolem první vítězky Anety Langerové. „Umřu s Tebou... už brzy... musicvideo,“ lákala fanoušky Vondráčková, jež přidala i několik fotek z natáčení, kde jí to ve slunečních brýlích moc slušelo.

Lucie Vondráčková a Radim Flender v klipu Stanice svět

Po rozvodových tahanicích s Tomášem Plekancem (41) už je Vondráčková opět samý úsměv a je vidět, že ji ukončení sporů s otcem jejích dvou dětí jedině prospívá. Plekanec se zase těší na nový přírůstek do rodiny. Jeho přítelkyně Lucie Šafářová (37) už se pěkně zakulacuje a v prosinci přivede na svět dcerku, na niž se už moc těší.

Reklama

Další články

Načítám