Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále galavečera American Music Awards patřilo kanadské zpěvačce a hvězdě především 90. let a přelomu tisíciletí Shanie Twain (54). Vystoupila s kompilací svých hitů, a došlo i na songy konkurence - Taylor Swift, Drakea nebo kapely Twenty-One Pilots.

Twain se do srdcí fanoušků zapsala písněmi jako Man! I Feel Like A Woman, Any Man Of Mine, You're Still The One, That Don't Impress Me Much nebo You're Still The One. Všechny o víkendu v losangeleském divadle Microsoft z úst této legendy, jak ji označila moderátorka večera, zpěvačka Ciara, také zazněly.

V roce 2015 dala Twain hudebnímu byznysu ve velkém stylu sbohem, rozlučkovým turné, o které byl značný zájem. U některých fanoušků si to sice trochu rozházela, když o dva roky později vydala nové album a oznámila další turné, většina ale byla pochopitelně nadšená. Letos v červnu zpěvačka oznámila angažmá v lasvegaském divadle Zappos.

Reklama

Další články

Načítám