Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že zpěvák Justin Timberlake (38) má doslova plné ruce práce. Minulý týden ho vyfotili, jak svírá ruku kolegyně Alishy Wainwright (30), se kterou hrají milence v připravovaném snímku Palmer. Zachyceni byli na balkoně podniku The Absinthe House, na proslulé Bourbon Street v New Orleans, kde aktuálně točí.

S herečkou, známou ze seriálu Shadowhunters, si povídali a popíjeli drinky. Přitom se drželi za ruce. Alisha také opírala ruku o zpěvákovo stehno. Timberlake je od roku 2012 ženatý s herečkou Jessicou Biel, se kterou má syna Silase (4). Očití svědci si také rychle všimli, že na zpěvákově prstě chyběl snubní prsten. Mohl jej však odložit kvůli nějaké scéně, neboť běžně ho nosí.

„O nic nešlo, byli venku s partou, se kterou natáčí,“ sdělili svědci DailyMailu. Ti samí svědci ale také popsali, jak si filmový pár pohrával s rukama.

Timberlake a Biel randili od roku 2007, než se vzali, ale vztah pro ně nebyl vždy procházka růžovou zahradou. V roce 2011 se na krátko rozešli, když se objevily zvěsti o zpěvákově údajné nevěře. Timberlake se nejednou nechal slyšet, že mu rozchod zlomil srdce a dělal psí kusy, aby Jessicu získal zpátky. To se mu nakonec podařilo a vzali se o rok později. Ani Timberlake, ani Wainwright se k situaci zatím nevyjádřili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám