Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to k nevíře, ale Karolína Chomisteková je už několik let single. Nejkrásnější Slovenka roku 2013 se ale vztahům nebrání. Na vyhlášení šestého ročníku soutěže Esquire Man se tak nabízela otázka, jací muži jí imponují.

„Vždy jsem měla o mužích nějaké představy, ale nikdy to do toho nezapadalo. Parametry výšky, barvy vlasů a očí mi nikdy neseděly. Vždy jsem potřebovala mít vedle sebe muže, se kterým jsem se cítila hlavně fajn. Potřebuji z partnera cítit lehkost, protože prostředí, ve kterém žijeme, je stresující,” říká kráska přirovnávaná k brazilské topmodelce Adrianě Limě.

Karolíniny nejdelší a nejzásadnější vztahy byly se Slovákem a Francouzem. Nyní se vyskytuje často v Česku, a tak nás zajímalo, jestli preferuje nějakou národnost. „Cítím, že kulturní rozdíly jsou, ale není to směrodatné. Pro mě musí být partner galantní a gentleman, což vychází z rodinného zázemí. Pokud je člověk odmalička vedený k tomu, jak se chovat k ženě, tak se to na něm projeví,” míní Karolína.

Na svého budoucího muže by chtěla být i pyšná. "Žena by měla k muži vzhlížet,” dodala Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám