Hlavní obsah
Článek

Premiéra erotického muzikálu Padesát odstínů šedi už se blíží a jednu z rolí si zahraje i čerstvá novomanželka Kateřina Pechová. Kolegu Petra Pechu (34) si brala jen před pár měsíci, a prý si ještě vztah rozvíjením erotických aktivit ve stylu světového bestselleru okořeňovat nemusejí.

"Na představení se doma s manželem nepřipravuji. Ale ona i ta role, kterou mám, je ze všech těch tří kamarádek nejvíc zabržděná. Takže vlastně ani nemám co zkoušet, tak to aspoň okukuju. Poprvé jsem se ocitla i v sex shopu, nikdy v životě jsem v takovém obchodě nebyla," svěřila Super.cz, když jsme se byli podívat, jak si herci vybírají rekvizity pro představení.

"S těmi pomůckami jsem se seznámila až díky zkoušení Padesáti odstínů šedi. Máme tam různá dilda, bičíky a pouta a já to poznala pomalu až ve třiceti. Mě tyhle pomůcky nikdy moc nelákaly. S manželem si vystačíme sami," skoro se u rozhovoru červenala Katka. "Ale kdo ví, jak to bude do budoucna, jestli bude potřeba ten erotický život trochu osvěžit. Tomu se nemůžeme bránit," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám