Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci talentové show Česko Slovensko má Talent asi nikdy nezapomenou na desetiletou holčičku Dianku Kalashovou, která se v roce 2011 probojovala až do finále mezi deset nejlepších soutěžících. To, že to s muzikou myslí mladá zpěvačka vážně, během let průběžně dokazovala.

Teď už to rozhodně není malá holčička, ale skoro dospělá slečna. Půvabné brunetce je sedmnáct a v hudební branži má slušně našlápnuto. Mj. prošla i soutěží Hlas Česko Slovenska, ovšem nevěnuje se jenom soutěžení.

Posledním důkazem je videoklip, který natočila se známým youtuberem Martinem Carevem, který je na české youtuberské scéně podobně známý jako například Kovy (27), tedy Karel Kovář, jehož vídáme tančit ve StarDance. Martin ovšem nekoketuje s tancem, ale s muzikou.

I proto velmi rád kývl na spolupráci s pěvecky zkušenější kolegyní a dali dohromady anglicky zpívaný duet Stay, k němuž vznikl i stejnojmenný videoklip. Protože už je Diana skoro dospělá a Martinovi je jednadvacet, zvolili trochu kontroverznější vizuál, kdy se část klipu odehrává v posteli.

Když si ovšem čte reakce diváků, možná už trochu lituje. Většina z těch, kteří měli potřebu se ke klipu a písni vyjádřit, mnohem pozitivněji hodnotí zpěv Diany, zatímco jemu pochválili maximálně jeho blonďaté vlasy.

"Martin má moc jemný hlas na zpěv a zní to nepřirozeně, chvílemi až falešně, jeho angličtina není žádný zázrak. Zato Diana je vyšší level, angličtina se hezky poslouchá, hezký hlas, příště by se měla lépe rozhodnout, s kým udělá další spolupráci," zaznělo například v jednom se shrnujících komentářů. Většina dalších zní dost podobně.

Reklama

Další články

Načítám