Hlavní obsah
Článek

Selena Gomez (31) si v posledních letech prošla peklem. Období sama popsala jako nejhorší v životě. Nejenže se musela potýkat s vážnými zdravotními problémy, ty se navíc nepěkně podepsaly i na jejím mentálním zdraví. Zpěvačka má lupus, který mimo jiné ovlivňuje její váhu. A protože je veřejně známou osobností, všímají si toho často i fanoušci.

V rozhovoru pro Giving Back Generation popsala, že lupus, vysoký krevní tlak a léky způsobují, že jí váha kolísá nahoru a dolů. „Je to každý měsíc jiné, abych byla upřímná. Proto jsem si všimla, když mě kvůli tomu lidé začali napadat. To na mě mělo velký vliv. Hodně jsem si to brala."

I to bylo důvodem, že se po kolapsu v loňském roce odmlčela ze sociálních sítí. Instagram už sice používá, ale nevěnuje mu prý skoro žádnou pozornost. „Jsem mnohem šťastnější, když žiju svůj život v přítomnosti,“ připustila s tím, že na názorech ostatních už jí dnes tolik nesejde.

Zároveň doplnila, že doufá, že mladé dívky budou následovat jejího příkladu. „Vidím tolik krásných, mladých holek s rozdílnými charaktery, jak se trápí tím, že chtějí být jako někdo jiný. Chápu to, taky jsem byla taková,“ přiznala a doplnila, že bez podpory přátel by toto období nepřežila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám