Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídku od přehlídky dostává čím dál odhalenější modely. Dcera Ivy Kubelkové (46), studentka 9. třídy Natálie Jirásková, vyfasovala na své třetí módní show pro návrhářku Beatu Rajskou (61) nejodvážnější šaty ze všech přítomných modelek. Měly výstřih skoro až do pasu, a nevzpouzela se proti němu.

"Jak to říct... Na svůj věk jsem v tomhle smyslu obdařená a většina ostatních modelek není. Takže Beata potřebovala nějakou výplň do těch šatů," krčila slečna rameny. "Je to takový svět a nemůžu si vybírat, do čeho mě navlečou. Je to jen o těch návrhářích, kteří o mém věku moc dobře vědí," míní Natálka, která teprve letos oslavila patnácté narozeniny.

Pokud jde o modeling, je pro Natálku hlavně koníčkem, na prvním místě je škola, protože v tomto školním roce ji čekají přijímačky na střední školu. A překvapila, že chce pláchnout z Litoměřic, kde s rodinou žije. "Jako první volbu mám gymnázium v Praze, to je můj sen. Ještě tedy musím vyplnit alternativu na druhou školu. Ale dojížděla bych, doma bych bydlela pořád," ujistila nás Natálka.

Reklama

Další články

Načítám