Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston (55) možná letos oslavila padesátku, ale její vzhled věku ani v nejmenším neodpovídá. Nedávno se i s kolegyní z nového seriálu The Morning Show Reese Witherspoon svěřily, co je tajemstvím jejich dokonalých postav. Nyní Jennifer pro změnu prozradila, jak docílila bezchybné pleti, bez viditelných známek stárnutí.

„Zdědila jsem kvalitní pleť po otci, ale nesmím to brát jako samozřejmost,“ prozradila Los Angeles Times herečka. „Musíte si pleť zachovat, protože taková nevydrží věčně,“ doporučila.

Jennifer se nejednou svěřila, že je přímo posedlá péčí o pleť. Momentálně u ní vedou výrobky s probiotiky, které mají blahodárné účinky na pleť. Je také velkou fanynkou péče odborníků. „Miluji chodit na kosmetiku a kosmetičky často obměňuji. Je to jako se cvičením, dosáhnete lepších výsledků, když to občas trochu pozměníte,“ svěřila.

Nepodceňuje však ani hydrataci celého těla. Dodnes prý používá značku tělového mléka, kterou jí před lety doporučila zesnulá maminka Nancy Dow. „Už jsem na něj zvyklá, mám dokonce láhev v autě, ve sprše, všude,“ nechala se slyšet.

Samozřejmě v neposlední řadě nedá dopustit na zdravou stravu. „Věřím, že pokud jíte hodně cukru a zpracovaného jídla, podepíše se to na vašem obličeji, těle i energii. Zdravé stravování je životním stylem. Vaše tělo vám naslouchá, je to jako s péčí o květinu, když o něj budete správně pečovat, povede se mu skvěle a bude jenom kvést," dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám