Hlavní obsah
Článek

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. 33letá sestra zpěvačky Beyoncé (42) Solange Knowles, která se sama také věnuje hudbě, ohlásila rozchod s manželem Alanem Fergusonem, režisérem hudebních videoklipů. Oznámila to v pátek prostřednictvím Instagramu, po pěti letech manželství.

„Přede 11 lety jsem potkala fenomenálního muže, který mi úplně změnil život. Začátkem roku jsme se rozešli a šli si každý svou cestou. Nikomu do toho sice nic není, ale chci být upřímná především sama k sobě, jak jsem to dělala vždycky,“ rozepsala se zpěvačka v emotivním příspěvku.

Solange přiznala, že je to pro ni krok do neznáma, ze kterého má pochopitelně strach, ale zároveň se v sobě snaží najít sílu ho překonat. „Ať všechny životní změny, které prožíváte, doprovází světlo a láska,“ popřála nakonec sledujícím.

Pár se vzal v roce 2014 v New Orleans před zraky zhruba 100 hostí, včetně Beyoncé a Jaye-Z. Zdá se, že Bey tak není jediná, kdo čelil manželské krizi. Není tajemstvím, že slavný rapper byl Beyoncé nejednou nevěrný. K jeho záletům se vyjádřila v nespočtu písní, věnovala jim dokonce celé album Lemonade v roce 2016. Krizi slavný pár však doposud pokaždé zažehnal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám