Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Helena Bonham Carter (53) obdržela ocenění British Icon při udílení cen časopisu Harper’s Bazaar. Pro nové číslo magazínu tak promluvila nejen o své práci, ale úplně poprvé i o svém mladším příteli, spisovateli jménem Rye Dag Holmboe, se kterým randí už od loňského roku.

Hvězda Harryho Pottera ukončila vztah s režisérem Timem Burtonem v roce 2014 a od té doby se toho o jejím soukromí příliš nevědělo. „Rozejdete se, truchlíte, pak vás to přestane bavit, tak se konečně posunete dál. Jsem teď velmi šťastná s někým jiným. Přinesl mi do života nečekané kouzlo,“ prozradila o mladším spisovateli.

Herečce se daří i po pracovní stránce. Zanedlouho vyjde třetí řada úspěšného seriálu The Crown, kde ztvárnila princeznu Margaret, zesnulou sestru královny Alžběty. S tou se Helena dokonce setkala osobně, krátce před její smrtí v roce 2002.

„Byla to dlouholetá přítelkyně mého strýčka Marka. Když jsme se potkaly, měla v ruce drink a pochválila mě, že se v hraní zlepšuji. Typická Margaret,“ popsala zážitek Bonham Carter, které se dle vlastních slov po padesátce daří lépe než kdy předtím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám