Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Toho, že se bude na plný úvazek věnovat muzice, se dočkal až po čtyřicítce. Konečně má kolem sebe ty správné lidi, tak aspoň zní vysvětlení zpěváka Radima Flendera, který nejnověji pokřtil společný videoklip s Lucií Vondráčkovou (44) k písni Stanice svět, kterou sám napsal.

Kromě samostatného vystupování hraje i v muzikálech. Aktuálně je to Billy Elliot v Plzni a Voda (a krev) nad vodou v pražském Kalichu. K tomu, aby je dostal, mu hodně pomohl i zjev hromotluka s holou šišatou hlavou. Grázly prostě fešáci hrát nemohou. "Zaplať pánbu, aspoň něco je na mně zajímavého," smál se Radim.

Lucie Vondráčková a Radim Flender v klipu Stanice svět

Ostatně už jeho první muzikálová rolička v Rockym byla právě o jeho robustní dvoumetrové figuře. "Tam jsem se dokonce svlékal do půl těla a měl jsem o sobě dost pochybnosti, protože třeba svaly na břiše se chlubit nemůžu, odmala jsem byl spíš macatý. Ovšem náš trenér mi vysvětlil, že těžké váhy vyrýsované nejsou. A já jsem taková těžká váha," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám