Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každé jiné i druhé kolo StarDance proběhlo za účasti někdejších účastníků v publiku. Robert Záruba (56) nejen že držel palce své partnerce Noře Fridrichové (46), pro niž byl bohužel druhý večer i posledním, ale mohl si zavzpomínat i na své působení v soutěži - tančil před dvanácti lety ve druhé řadě. Pravidelnou návštěvnicí bývá i Dana Batulková (66) a na druhý přenos dorazila i Lucie Hunčárová (38). Došlo i na setkání s Janem Onderem (38).

Hunčárová a Onder spolu v minulosti tvořili pár nejen na parketu, při soutěžích, ale dlouhých osm let také v soukromém životě. Rok 2016 a seznámení Lucie s Emanuelem Ridim, s nímž tančila v osmé řadě StarDance, to ale změnily. Sympatie mezi tanečnicí a kuchařem a podnikatelem byly vzájemné, a v únoru 2017 tak Hunčárová s Onderem potvrdili rozchod.

Vztah s Ridim ale tanečnici, která se po osmé řadě mezi soutěžícími StarDance už neobjevila, nevyšel, skončil letos v létě.

Na druhé kolo Lucku doprovodila kamarádka. Po přenose se pak Hunčárová potkala i s Onderem, který se kontaktu nevyhýbal, naopak se k ní velmi měl a zahrnul ji polibky.

Reklama

Další články

Načítám