Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) a Cody Simpson svůj románek už dávno netají. Na sociálních sítích sdílí společné snímky a videa jedna báseň. Australský hudebník dokonce své lásce složil milostnou píseň, kterou už dokonce zveřejnil. Ostatně především díky vztahu s Miley nyní nabírá na popularitě. Vztah se mu tedy přinejmenším vyplatí.

Na jednom z řady společných snímků pár předvedl i nová tetování. Cody zapózoval s obnaženým trupem, jak má ve zvyku na většině fotek, a Miley mu zastrčila ruku šmátralku do kalhot.

Dlouholeté přátelství se přitom přehouplo v románek teprve nedávno. „Je brzy, ale jejich přátelství je silné a hlubší, než si lidé myslí. Oba se zaměřují na své duševní a tělesné zdraví, práci a jeden na druhého,“ sdělil zpěvákův manažer časopisu People.

Miley se tedy rychle posunula od rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem a následně milenkou Kaitlynn Carter. A posunul se už i sám Hemsworth. Ten nyní randí s herečkou Maddison Brown. To ale, jak se zdá, Miley ani v nejmenším netrápí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám