Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oba mají silnou fanouškovskou základnu. Natálie Kotková (30) má téměř 200 tisíc sledujících na sociální síti Instagram a skupinu Petra Lexy s názvem Slza poslouchají tisíce zejména mladých fanoušků. Přestože spolu blogerka a zpěvák chodí velmi dlouho, společných fotek existuje jako šafránu. Společné fotky, videa a zážitky na sociálních sítích prostě nezveřejňují.

„Když jsme spolu, tak jen my dva. Vyhovuje nám gauč, dobrý film nebo nějaký výlet. Nepotřebujeme k tomu nikoho dalšího, a proto jsme spolu, myslím, tak dlouho,” svěřila se nám Česká Miss World 2016 se svým receptem na spokojený vztah známých osobností.

Čas od času ale dvojice udělá výjimku. Společné selfie si například pořídili a zveřejnili o tomto víkendu, když společně vyrazili na výlet do Krkonoš a oslavili zde třetí výročí vztahu. Pohled na Pančavský vodopád a další nádherné výhledy do krajiny je obměkčil k tomu, aby pro jednou udělali výjimku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám