Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvyšších českých hereček Anna Kulovaná (182 cm) oslavila 38. narozeniny. Krásná blondýnka se vryla do paměti diváků především během dospívání, kdy si zahrála v seriálech jako Dobrá čtvrť nebo Velmi křehké vztahy.

V nastartované kariéře nepolevila a nastoupila i do dalšího nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárnila doktorku Eriku Jánskou. Pak ale fanoušci zaplakali. Jejich oblíbenkyně, pro kterou je největší vášní tanec, se na dlouhou dobu z obrazovek úplně stáhla a dala přednost divadlu a svým dvěma dcerkám. Naposledy si zahrála epizodní role v seriálech Krejzovi, Specialisté anebo Polda.

U moře se fotila nahoře bez a na tiskovce ukázala chloupky

Přestože po televizní a filmové stránce na nějaký čas upadla v zapomnění, dala o sobě hlasitě vědět jinými způsoby. Například tento rok, kdy na svůj instagramový profil přidala dovolenkové foto z pláže, kde vystavila svůj hrudník nahoře bez. Snímek následně z jejího profilu zmizel.

Podruhé, když na tiskové konferenci ukázala zarostlé podpaží, které se v posledních letech stává populárním. Anna je zkrátka éterická víla milující přirozenost v každém ohledu.

Podívejte se v galerii, jak šel s herečkou čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám