Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Německý akční seriál Kobra 11 běží v televizích už od roku 1996 a jediná jeho jistota je komisař Semir Gerkhan, který společně se svým kolegou, jenž je stále přeobsazován, řeší kriminalitu v oddělení dálniční policie. Připomeňme si pár fešáků, kteří se objevili vedle herce Erdoğana Atalaye (53), jenž hraje postavu Semira od počátku seriálu.

Mark Keller (54)

Komisař André Fux byl druhým parťákem Semira. Šlo o drsného karatistu a společně působili jako ta správná policejní dvojka - drsný ochránce a hodný polda. I když to vypadalo, že na konci třetí řady zemřel při zranění harpunou, později se do seriálu na moment vrátil a objasnilo se, že přežil.

René Steinke (55)

Postava Toma Kranicha v seriálu strávila tři sezóny a po kratší pauze se vrátila na další dvě. Tihle dva patřili podle fanoušků mezi nejoblíbenější dvojici, jaká se v něm kdy objevila. Navíc Kranich je opravdový krasavec.

Gedeon Burkhard (50)

Německý herec se už před Kobrou 11 objevil v seriálu Komisař Rex. Komisař Chris Ritter si se Semirem moc nerozuměl a stále u nich docházelo k rozporům, protože oba chtěli mít poslední slovo. Postavu Rittera zastřelil mafiánský boss.

Tom Beck (41)

Se Semirem spolu fungovali celých šest sezón a vzájemně se skvěle doplňovali. Postava Bena Jägera si získala fanoušky svým chlapeckým vzezřením a chutí dělat věci podle pravidel. Herec Tom Beck se sám rozhodl seriál opustit a jeho postava odešla hledat štěstí do Hollywoodu jako kytarista.

Reklama

Další články

Načítám