Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) nedávno fanoušci na sociálních sítích kritizovali, že je až moc hubená a měla by se léčit. Zpěvačka má kvůli rozchodům nyní svých starostí dost, a tak komentáře sledujících na Instagramu neřešila, ale rovnou ukázala, že v její hubené postavě tkví pořádná síla.

Ve svých Instastories se pochlubila videem z tréninku ve fitku, kde právě pracovala na zpevnění svého torza. Toho samého, které fanoušci kritizovali kvůli viditelným žebrům. Nutno dodat, že náročné cviky zvládala statečně, což by jako anorektička nejspíš nedala.

Po rozchodech s manželem a následně i milenkou se Miley snaží makat sama na sobě. Je prý v nejlepší formě, a dokonce nejzdravější, co kdy byla. Snad se i v milostné sféře jejího života, která byla letos, co si budeme nalhávat, tak trochu na pytel, brzy karta obrátí a Miley opět najde štěstí. Jestli bude tak silná jako její bříško, čekají ji zajisté lepší zítřky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám