Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) minulý týden svou show překonala i proslulé přehlídky prádla značky Victoria´s Secret. Během uvedení nové kolekce vlastní značky Savage X Fenty pro podzim/zimu 2019 diváky tak rozpálila, že na to do smrti nezapomenou.

Žhavou show odstartovala tanečním číslem, jehož byla sama součástí. Magazín Vogue označil přehlídku za událost roku, a to i díky bohaté zásobě modelek všech tvarů, věků, etnik a velikostí, které se v prádle objevily. Ostatně i takovým ženám jsou její kolekce, na rozdíl od prádla značky VS, určeny.

Na projektu pracovalo na 400 lidí a přípravy trvaly 10 týdnů. Nešlo také o klasickou přehlídku s modelkami bez výrazu, ale o hudební show s tanečníky, zpěváky a herci, jejímž cílem bylo zachycení krásy v širším slova smyslu.

Během show se v prádle objevily také slavné modelky Bella (27) a Gigi Hadid (28) nebo Cara Delevingne (31). Do prádla se oblékly také vystupující, jako například zpěvačky Normani nebo Halsey (29), které předvedly opravdu žhavá vystoupení.

Ačkoliv show proběhla před více než týdnem, ve světě módy se o ní bude hovořit ještě dlouho. V naší galerii se můžete přesvědčit proč.

Reklama

Další články

Načítám