Hlavní obsah
Článek

Snímek Zlatokopky, inspirovaný skutečnými událostmi, sklízí po celém světě velký úspěch. A že v něm diváci mohou vidět řadu hereček u tyče, také není novinkou. Kromě Jennifer Lopez (54), která na žhavé scény trénovala jako divá a málem u toho vypustila duši, jsou k vidění i další hvězdy.

Svůj filmový debut si odbyla i zpěvačka Lizzo (35). Je to sice holka pořádných tvarů, ale to jí nezabránilo v tom, aby je oblékla do sexy prádla a rozvlnila u tyče.

Co do pořádných tvarů, při striptýzu se blýskla i rapperka Cardi B (31), která je u tyče jako doma. Než se proslavila díky muzice, živila se jako profesionální striptérka, a jako jediná z účinkujících tak má s touto disciplínou bohaté zkušenosti.

V sexy roli se objevila i Lili Reinhart. Hvězda seriálu Riverdale možná působí nevinně, ale ve filmu ztvárnila pěknou dračici. Stejně jako Keke Palmer nebo hvězda Šíleně bohatých Asiatů Constance Wu, která ve filmu obdrží lekci od samotné JLo. A to nejen lekci tance.

V rolích nestydatých holek překvapily také Madeline Brewer, známá ze seriálů Orange Is New Black nebo Příběh služebnice, a transgender herečka Trace Lysette. Jak to slavným dámám ve filmu seklo, se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám