Hlavní obsah
Článek

Před dvanácti lety se rozhodla ucházet o korunku krásy a vyplatilo se. Lilian Sarah Fischerová v roce 2007 zabodovala a stala se II. českou vicemiss. Modelingu na přehlídkových molech se od té doby věnuje jen příležitostně, stejně tak i před fotoaparátem.

I tak vypadá pohledná brunetka stále skvěle. Štíhlou figuru si udržuje tancem a také na divadelních prknech. Bývalá misska se v posledních letech čím dál tím víc věnuje hraní. Před sebou má krásná Lilian dokonce premiéru v Divadle pod Palmovkou, kde se od 28. září bude objevovat ve hře Cyrano z Bergeracu.

„Roxana je jistě jedna z nejhezčích ženských postav, které divadlo herečce nabízí. Máte možnost být součástí jejího přerodu z nevinné, povrchní dívky na ženu moudrou, hluboce milující a smířenou s osudem. Jsem za tuto příležitost velmi vděčná. Stejně jako za možnost spolupracovat s tak skvělými kolegy,“ svěřila se Super.cz Lilian a prozradila, kde před divadelní sezónou relaxovala.

„Léto bylo ve znamení odpočinku. Trávila jsem ho s přáteli u vody nebo na piknicích, výlety po krásách Čech a pár dní jsem strávila v Berlíně, kde mám kamarády. To město má úžasnou energii,“ dodala někdejší držitelka korunky krásy.

Reklama

Další články

Načítám