Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Talentovaný hudební producent Mark Ronson (44), který spolupracoval na hitech s Amy Winehouse, Miley Cyrus, Camilou Cabello, Brunem Marsem a dalšími, je samé překvapení. V pořadu Good Morning Britain se označil za sapiosexuála, člověka, který je přitahován u protějšků především inteligencí.

„Nevěděl jsem, že pro to vůbec existuje slovo, ale jo, identifikoval bych sám sebe jako sapiosexuála.“

Skladatel, který na svatbě Toma Cruise a Katie Holmes před lety způsobil pěkné faux pas, nedávno vydal album Late Night Feelings, plné rozchodových písní. V loňském roce se rozvedl s manželkou Joséphine de La Baume, a tak měl pro tvorbu spoustu inspirace.

Od rozvodu se mu už však prý daří dobře. „Je to už nějakou dobu, takže jsem v pohodě, ale byl jsem trochu naměkko, tak jsem se zavalil prací. Četl jsem motivační knihy a občas zašel na terapii, ale už je to dobré,“ svěřil.

S bývalou manželkou má prý stále dobrý vztah a z rozchodu viní prakticky sebe. „Nikdy jsem nebyl schopný dát pořádně najevo city, dokud nebylo pozdě,“ přiznal muzikant, který naposledy randil s členkou tvůrčího týmu pořadu Saturday Night Live Rebeccou Schwartz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám