Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Megan Fox (37) se svěřila, že se psychicky zhroutila po natáčení hororové komedie Jennifer's Body - Bacha, kouše! z roku 2009. Bylo jí tehdy teprve 23 let a hrála středoškolskou sexbombu posedlou démonem.

O deset let později manželka herce Briana Austina Greena přiznala, že na ni veřejnost pohlížela jako na sexuální objekt, a to ji málem dohnalo k šílenství.

„Nebylo to jenom kvůli tomu filmu, bylo to na denním pořádku. Každý projekt, na kterém jsem pracovala, každý producent mě tak viděl. Zlomilo mě to,“ přiznala pro Entertainment Tonight.

Zhroucení se podle herečky projevilo tím, že jednoduše nechtěla nic dělat. „Nechtěla jsem být viděna, aby mě fotili, dělali se mnou rozhovory, nechtěla jsem to, protože jsem si byla jistá, že jakmile se někde objevím, budou mě zase jenom hejtovat, někdo na mě bude ječet, bylo to hodně temné období.“

Paradoxně prý nikdy necítila oporu ve feminismu, ale její úhel pohledu změnilo až mateřství. S představitelem Davida z Beverly Hills má tři syny.

Slavný pár se seznámil v roce 2004, kdy Megan bylo pouhých 18 a Brianovi 30. Začali randit až o tři roky později, po dvou letech vztahu se zasnoubili a o rok později vzali. V roce 2015 Megan sice požádala o rozvod, ale o rok později se pár znovu dal dohromady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám