Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Punkrocková ikona Iggy Pop (72) byl jedním z desítek slavných hostů na vyhlašování ceny Men of the Year, kterou každoročně pořádá magazín GQ. K letošním oceněným patřili David Beckham (výběr editorů), Ian McKellen (legenda), Richard Madden (nejstylovější muž), Kylie Minogue (ikona) nebo Taron Ergerton a Nicole Kidman v kategorii herec a herečka. A také Pop, jenž si převzal cenu za celoživotní přínos.

Do londýnské galerie Tate Modern zpěvák dorazil ruku v ruce se svou třetí manželkou, devětačtyřicetiletou bývalou letuškou Ninou Alu. Tu si za ženu vzal v roce 2008, potkali se ale už o devět let dříve. Letos tak slaví dvacáté výročí.

Ještě před svatbou, v roce 2003, Alu magazínu Rolling Stone mj. prozradila, že když tehdy začala s Popem randit, její maminka z toho byla nesvá. „Ale když se pak potkali, byla klidnější,“ uvedla Nina a navázala větou, že její muž „nikdy nezvedá prkýnko na toaletě“. Proč ne, i to může být důvod k sympatiím.

Mimochodem prkýnko prý nezvedá z prostého důvodu: „K močení toaletu moc nepoužívám. Obvykle potřebu vykonávám na zahradě, protože si rád značkuju svůj pozemek,“ uvedl zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám