Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlie Sheen (58) na svůj divoký životní styl nejednou doplatil. Před 18 měsíci se však rozhodl pro drastickou změnu. Po letech bojů se závislostí na alkoholu a drogách si HIV pozitivní herec řekl dost.

Od prosince 2017 se prý alkoholu nedotknul. „Ani jsem nemusel do léčebny nebo se někam nechat zavřít policií,“ svěřil v jedné z epizod pořadu Jay Leno’s Garage kanálu CNBC.

V lednu herec svěřil, že je tato změna doposud největší v jeho životě. „Soustředím se na vlastní zdraví, rodinu a pak práci. Těším se, že z ní opět budu nadšený,“ nechala se slyšet hvězda seriálu Dva a půl chlapa.

Sheen má celkem pět dětí. S láskou ze střední školy má dceru Cassandru (34), s bývalou manželkou Denise Richards dcery Sam (15) a Lolu (14) a s Brooke Mueller ještě dvojčata Maxe a Boba (10). Charlie také svěřil, že je ke svým dětem velmi otevřený ohledně svých problémů a vyzval je, aby za ním neváhaly přijít, pokud se budou potřebovat s něčím svěřit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám