Hlavní obsah
Článek

Ukázkový dědeček. Tím je moderátor Jan Rosák (76). Spolu se svou manželkou rád tráví čas se všemi třemi jejich vnoučaty. Často si s nimi hrají, berou je na výlety nebo do kina. Není tedy divu, že známý moderátor nechyběl ani na prvním školním dni vnučky Lily.

„Byl to krásný zážitek. Ale bylo to jiné, než když jsem kdysi vedl do první třídy své dcery. Byl jsem dojatý tak nějak jinak, dědečkovsky,“ svěřil se Jan Rosák a pochlubil se fotkou před školou.

„Na fotce je vnučka Lily a Lilčin tatínek a můj skvělý zeť Imed,“ svěřil se moderátor. Na místě samozřejmě nechyběl ani zbytek rodiny a Rosákova dcera, bývalá modelka Zuzana. Po prázdninovém volnu se vrací i známý moderátor opět do práce a natáčí premiérové díly svého pořadu Poklad z půdy.

„Poklad z půdy jsem vlastně se svou manželkou vytvořil i pro naše vnoučata. Zrekonstruovali jsme u nás doma půdu jako hernu pro děti a dali jsme jim tam dokonce starou truhlici, do níž jsme umístili různorodé poklady," směje se pyšný dědeček, který se dětem s láskou věnuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám