Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vešla ve známost jako moderátorka herního pořadu na ČT Déčko. Naposledy na sebe herečka, modelka, blogerka a profesionální hráčka videoher Naomi Adachi ale upozornila jako modelka a nikoli jako moderátorka. A to v podobě, ve které by se na dětské televizi rozhodně objevit nemohla.

Sympatická brunetka s japonskými kořeny předváděla spodní prádlo pro návrhářku Terezu Vu v rámci  Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

„Byla to má první přehlídka prádla v životě. A to mám nejvyšší váhu a největší míry v životě. O to větší výzva to byla. Zvlášť když mi při zkoušce jeden z připravených modelů nebyl. Ale ty kousky byly nádherné,” svěřila se nám po přehlídce.

Naomi vsadila na přirozenost. Vždyť kolekci pro jaro a léto 2020 předváděla i plus size modelka Natalie Debnarová. „Před přehlídkou jsem se nijak zvlášť nepřipravovala a žádné diety nedržela. Ale co mě mile překvapilo, byla vlna pozitivních komentářů na Instagramu,” tetelí se exotická kráska po přehlídce inspirované světem Alenky v říši divů.

Na pražském týdnu módy se Naomi neobjevila poprvé. „Jdu již počtvrté. Tento ročník jsem začala přehlídkou Lukáše Krnáče, který mi dovolil dát modelu i nějaký charakter,” říká Naomi a jedním dechem dodává: „Na jeho přehlídkách se vyřádím. Je to napůl herectví a napůl modeling. To mě baví.”

Adachi se dokonce stala hlavní hvězdou přehlídky Natálie Dufkové. „Kolekce je inspirována Japonskem a dokonce má první přehlídka byla právě pro ni,” říká dcera české maminky a japonského otce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám