Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) tráví společné chvilky nejen s parkouristou Tomášem Zonygou, ale i urostlým hokejovým brankářem Markem Peksou.

Vztah s ním ale popřela s tím, že rozvedený hokejista ji navštěvuje se svou dcerou, která si rozumí s jejími syny. Marka už Vondráčková nějaký ten pátek zná.

Účinkoval totiž v jejím novém videoklipu Stanice svět, který je stále ve výrobě a Lucie ho natáčela společně se zpěvákem Radimem Flenderem. Vondráčková v klipu hrála průvodčí a Peksa topiče.

Do klipu se dostal přes vizážistu Pityho známého mimo jiné z VyVolených, jehož přítel Vítek je hokejistovým bratrancem. Už tam si Vondráčková s Peksou padla do oka a později seznámila jeho dceru se syny Matyášem a Adamem.

Lucie Vondráčková natáčela videoklip Stanice svět.

„Maty si s malou Vanessou rozumí, a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát. Nic víc nic míň,“ nechala se slyšet Vondráčková. Marek Peksa hrál hokej ve Francii, pak se vrátil domů na severní Moravu a čas tráví i v Praze.

Momentálně si hledá angažmá a zkouší to také jako model. S vypracovanou postavou má tento urostlý frajer jistě velkou šanci.

Vondráčková sice vážný vztah nehledá a chce se věnovat především klukům, ale svalnatý hokejový brankář určitě není k zahození. Zda se mezi nimi vyvine něco více, ale ukáže až čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám