Hlavní obsah
Článek

V patnácti letech zvítězila na českém finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look a následně prvenství zopakovala na světovém finále v Číně. Eva Klímková (21) tehdy byla velmi překvapená rychlým sledem událostí, s odstupem času je modelka vděčná, že se jí otevřely nové možnosti.

„Modeling mě změnil. Nabrala jsem spoustu zkušeností. Dřív jsem byla děcko, které nevědělo, co chce. Nyní to vím, chci se stát co nejlepší modelkou,” říká ambiciózní dívka, která bývá pro svou výraznou podobu se světovou modelingovou hvězdou přezdívaná česká Kate Moss.

Eva už předváděla pro přední módní domy jako Jean-Paul Gaultier, Dior či Chanel a nyní se touží posunout a nafotit pro tyto velikány kampaně.

Milovnice koní a přírody se snaží nezanedbávat ani svůj soukromý život. Přesto, že je neustále na cestách, tak se jí dařilo udržet si vztah. Nyní už je ale opět single. „Dá se to zvládat, ale je to náročné. Musím mít po svém boku někoho, kdo se smíří s tím, že cestuju, nebo kdo by cestoval se mnou,” říká.

Jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti je rok po rozchodu, a tak se vztahům nebrání. „S mým budoucím přítelem se můžu potkat v práci, na party, nebo třeba u koní. Je spousta možností,” culí se Klímková.

Reklama

Další články

Načítám