Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se dočkala kladné role. Markéta Děrgelová, za svobodna Frösslová, přijala nabídku z Ordinace v růžové zahradě, kde si zahraje milou a nekonfliktní lékařku Márovou.

„Říká se, že je těžší hrát kladné postavy, ale já jsem vážně moc ráda, že tahle postava bude snad konečně normální a pohodová. Doufám, že se mi to podaří udržet. Zatím jsem hrála samé mrchy, všude jsem vraždila nebo někomu škodila,“ říká herečka.

Zároveň svěřila, proč jsou prý právě jí nabízeny role meger. „Někdo mi říkal, že to je tvarem mých očí, kvůli tomu mi prý nevěří, že jsem hodná. Ve skutečnosti jsem přitom taková mírumilovná bytost,“ směje se Markéta, která si v seriálu zahraje i s manželem Patrikem Děrgelem (35), jemuž před necelými třemi lety porodila syna Vavřince. I v seriálu ztvární manželský pár.

Kromě obrazovek lze herečku vidět také v Divadle na Vinohradech, v Minoru a spolupracuje také s choreografkou a režisérkou Lenkou Vágnerovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám