Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle charismatický zpěvák už má svoji favortiku v České Miss jasnou, i když se Niko Jalauzidis snažil při rozhovoru mlžit. Mladík s řeckými kořeny se totiž s finalistkami hodně sblížil. Účastnil se i jejich soustředění na řecké Krétě, v hotelu svého příbuzného, expartnera Lucie Borhyové (45) Nika Papadakise.

Nechyběl ani na pražském soustředění dívek před velkým finále. "Je hezké je přijít pozdravit a se všemi udržovat kamarádské kontakty. Všem fandím stejně," řekl nám ještě předtím, než jsme ho konfrontovali s tím, že jednu z finalistek evidentně favorizuje.

Byl s ní totiž o prázdninách viděn na večeři v restauraci s vyhlášenou thajskou polévkou na pražské Letné. Jednalo se o finalistku č. 2, půvabnou jednadvacetiletou blondýnku Karin Křížovou.

Pak už se trochu rozpovídal. "Když jsme byli v Řecku, kde jsem zpíval, tak se mnou vystupovala. Hezky jsme si spolu zazpívali," vysvětloval celý rudý v obličeji a dělal, že si na nic jiného nevzpomíná. Ale pravdou je, že už v červnu mezi nimi přeskočila jiskra, jak Super.cz zaznamenal.

Raději už jsme ho přestali trápit a nechali jej, aby se pochlubil svými hudebními úspěchy. Nový singl mu totiž hrají v rádiu a konečně připravuje i svoji desku s pěti skladbami, která měla vyjít už v létě. "Ty skladby jsou, ale čím déle jsem je poslouchal, tak jsem si říkal, že to není ještě ono. Takže místo letního EP vydám podzimní s úplně jinými písničkami," vysvětlil nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám