Hlavní obsah
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) je potřetí ženáč. A říká se, že do třetice všeho dobrého, tak snad po nepovedených manželstvích s moderátorkou Marianou Ďurianovou a právničkou Janou Hlaváčkovou, mu to konečně vyjde.

Dnes krátce po třetí hodině odpolední si řekl „ANO“ s modelkou Gabrielou Bendovou na hradě Okoř. Svatební veselí mají naplánované v penzionu v Čičovicích. Libor se svatební fotografií s novomanželkou pochlubil na sociální síti. „Rodina je absolutní základ jakékoliv společnosti. V pojímání nás dvou je to rodina, na jejímž počátku je pevná láska muže a ženy. Rodina deklarovaná a oficiálně potvrzená aktem svatby. Rodinu vnímáme jako natolik důležitou, že stojí za to o ní bojovat i ve chvíli, kdy už ostatní jsou skeptičtí," napsal k fotce Libor.

„Ostatně je to rodina, co tvoří obce, města a země po tisíciletí a nevím, jestli jako současníci bychom to měli měnit. Jsem nadšen, že jsme dnes za účasti těch nejbližších mohli být prohlášeni za manžele. Bylo to dojemné, veselé, rodinné, jídla bylo dost a oficiálním parterem a podporovatelem byly rodiny, ze kterých jsme vzešli,“ svěřil se moderátor ke svatební fotografii.

„Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. Neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. Víme to oba, ale i tak - držte nám palce. Láska je ta největší síla světa. Boučkovi,“ dodal moderátor, který má na svatbě nejen svou rodinu, ale i přátelé a kolegy z branže. Vedle Jakuba Prachaře (40), Patrika Hezuckého (54) nebo modelky Nikol Buranské (31) si veselku nenechala ujít ani Jiřina Bohdalová (92).

Reklama

Další články

Načítám