Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není tajemstvím, že jsou fanoušci z nového pojetí seriálu Beverly Hills 90210 trochu zmatení. Čekali totiž pokračování životů jejich oblíbených hrdinů, místo toho se však dočkali seriálu o životech jejich představitelů, skutečných herců, které seriál proslavil. Už při první epizodě ale pozorný divák mhouřil oči, neboť některé vlastnosti a zápletky seriálových postav se až příliš podobají skutečným životům herců. Podívejte se, co mají slavní herci kromě jmen společného se svými postavami.

Tori Spelling

V seriálu je to právě Tori Spelling (50), která iniciuje pokračování Beverly Hills 90210, a to proto, že má finanční potíže a šest dětí na krku. Na každém šprochu pravdy trochu, jak se říká. Herečka sice ve skutečném životě má „pouze“ pět dětí, ale v roce 2016 se skutečně s manželem Deanem McDermottem ocitli trochu v dluzích. V seriálu má také potíže v manželství, což rovněž není daleko od pravdy. Hereččino manželství bylo v průběhu let jako na houpačce, v březnu loňského roku se kvůli rodinným problémům Tori zhroutila.

Jennie Garth

Zatímco seriálová Jennie Garth alias Kelly pohrdá kolegou Jasonem Priestleym, ve skutečnosti jsou si herci velmi blízcí. Ovšem stejně jako seriálová Kelly měla i v reálném životě Jennie v lásce smůlu. Letos by se měla potřetí rozvádět.

Shannen Doherty

Seriálová Shannen Doherty (53) je tak trochu hipík, v reálném životě je Doherty prý trochu víc „nohama na zemi“, ale společnou mají určitě zálibu v charitě. A obě jsou také milovnicemi zvířat. Prozatím není jasné, jestli se v nových epizodách promítne i hereččin boj s rakovinou.

Gabrielle Carteris

Ze všech seriálových/reálných postav se Carteris sama sobě podobá nejvíce. Ačkoliv herečka zatím není babičkou, jak je tomu v seriálu, je ve skutečnosti opravdu prezidentkou hereckých odborů SAG-AFTRA.

Brian Austin Green

Oproti tomu téměř všechno, co se děje kolem postavy seriálového Briana, je smyšlené. Hercovou manželkou v reálu není žádná pěvecká hvězda, ale herečka Megan Fox. A zatímco jeho postava je bezdětná, Green je ve skutečnosti otcem hned čtyř chlapců.

Jason Priestley

Bývalý bouřlivák se svou postavou sdílí především lásku pro režii. Za kameru se postavil už několikrát, dokonce režíroval některé ikonické epizody starého Beverly Hills 90210. Například tu, kde má Donna poprvé sex. Evidentně ale nezanevřel ani na herectví, dodnes působí například v seriálu Soukromé očko, jehož první dvě série bude od 7. 9. vysílat televize Prima KRIMI.

Ian Ziering

Na rozdíl od své postavy, která je doslova posedlá promováním vlastní značky, se Ziering spíš raději na své slávě veze. Účinkoval v řadě reality show a nesmíme zapomenout na nekonečnou sérii filmů Žraločí tornádo, které opravdu nelze brát vážně.

Reklama

Další články

Načítám