Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bebe Rexha (34) se na svém instagramovém účtu svěřila, že jí jeden z producentů nedávno řekl, že je moc stará na to, aby sdílela sexy snímky. Zpěvačce je přitom pouhých 29 let a vypadá fantasticky.

Bebe na to reagovala snímkem ve spodním prádle, v jehož popisku se rozepsala. „Neexistuje věk, ve kterém nemůžete být sexy,“ vyjádřila svůj názor a na vysvětlenou doplnila, že ji producent upozornil na to, že by takhle písničkářky neměly pózovat.

Zpěvačka, která je také skladatelkou, píše pro mnohem slavnější interprety, se brání, že v zábavním průmyslu je pro ženy téměř hříchem, když stárnou, ale muži jsou za to opěvováni.

„Nebaví mě, že jsou ženy označovány za čarodějnice, když je jim víc, a muži jako sexy samci v letech. Budu oslavovat svůj věk, protože jsem moudřejší, silnější a věřte mi, mnohem lepší milenka, než jsem byla před deseti lety,“ dodala hvězda, která tento měsíc oslaví 30. narozeniny.

Není to poprvé, co se Rexha svěřila veřejně s podobným trápením. Před udílením cen Grammy, kde si vysloužila první nominaci, prozradila, že ji někteří slavní návrháři odmítli obléknout, protože je „moc velká“. Často také sdílí neupravené snímky v bikinách, protože společnost je podle ní zdeformovaná "dokonalými" fotkami.

Na to nyní upozornila také modelka Kate Upton, která kývla na nafocení snímků, které před publikací neprošly retuší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám