Hlavní obsah
Článek

Hvězda filmu Resident Evil je opět těhotná, herečka Milla Jovovich (48) se pochlubila radostnou novinkou na svém Instagramu, kde sdílela snímek s rostoucím bříškem. Čtyřčlenná rodinka se tak ještě rozroste.

Herečka se v popisku příspěvku svěřila s pocity, které měla, když zjistila, že je těhotná. Těhotenství přišlo zhruba dva roky poté, co musela podstoupit urgentní interrupci.

„Když jsem před 13 týdny zjistila, že jsem těhotná, měla jsem smíšené pocity, něco mezi totální radostí a terorem. Kvůli mému věku a potratu jsem si na miminko nechtěla zvyknout tak rychle,“ napsala upřímně.

„Nebyla to žádná sranda, poslední měsíce jsme s rodinou byli jako na jehlách. Čekali jsme na různé výsledky testů a většinu času strávili v ordinacích lékařů,“ popsala své trápení hvězda Hellboye.

Naštěstí byly všechny výsledky v pořádku a herečka se pochlubila, že se mohou těšit na další holčičku. Pro herečku a jejího manžela, režiséra Paula W. S. Andersona, to je už třetí potomek. Zatím mají dvě děvčata Ever (11) a Dashiel (4).

Před dvěma lety byla Jovovich v polovině těhotenství a uprostřed natáčení, když začala předčasně rodit a musela podstoupit nepříjemný zákrok.

„Začala jsem předčasně rodit a řekli mi, že během celé procedury musím být vzhůru. Byl to jeden z nejhorších zážitků v mém životě. Dodnes mám z toho noční můry. Představa, že ženy absolvují potraty i v horších podmínkách kvůli novým zákonům, mi zvedá žaludek.

Milla upadla po zážitku do hlubokých depresí, a dokonce si dala na nějaký čas pauzu od práce. Naštěstí psychické problémy zvládla bez medikace a dnes se mohou s manželem a dcerkami těšit na nový přírůstek do rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám