Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny ještě pilně zkoušela na jevišti GoJa Music Hall roli zelené čarodějky Elphaby, v sobotu už ale celá v bílém řekla své ANO příteli Tadeáši Kunderovi. Zpěvačka Markéta Pešková, která pochází ze Zlína, se vdávala v rodném kraji.

"Nechtěli jsme žádnou okázalou svatbu. Spíš obyčejnou, jen s blízkými a u nás na horách, v Beskydech, v lese. Měla jsem představu takové vílí svatby," svěřila nám Markéta, která si vybrala i spíš jednodušší róbu ve slonovinovém tónu. Po svatbě přijala manželovo příjmení, ale jako umělecké jméno bude stálo používat Pešková. To bude uvedeno i v programu muzikálu Čarodějka, který má premiéru 14. září.

"S partnerem jsme spolu šest a půl roku, to už je docela dost času se zodpovědně rozhodnout, že spolu chceme být i dál. Jen by mě nemusel tolik mučit sportem. Je bývalý hokejista, sportu se věnuje pracovně i nadále, k tomu dělá hodně i florbal a jezdí na inlinech i maratony. Já jsem spíš pohodlnější typ. Ale fandit mu budu pořád moc ráda," smála se Markéta.

Reklama

Další články

Načítám