Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Camila Cabello (22) je jednou z nejobletovanějších celebrit současnosti. Může za to fakt, že vydává hit za hitem, ale také její vztah s kolegou Shawnem Mendesem, se kterým také natočila žhavý klip k duetu Señorita.

Jenže s velkou slávou jde ruku v ruce i nadměrná pozornost a hanlivé poznámky na adresu zpěvaččiny postavy. Když nedávno slavila na pláži výročí úspěšného hitu Havana, fotografové ji zvěčnili v plavkách a objevily se titulky, které hanily její celulitidu. A právě ty hnuly popové hvězdě žlučí.

„Nečtu komentáře na sociálních sítích, protože mi to nedělá dobře, ale náhodou jsem narazila na titulek, který se mi vysmíval,“ začala hvězda své vyjádření v Instastories. „Nejdřív jsem znejistěla, ale pak jsem si řekla, samozřejmě, že budou i špatné fotky, špatné úhly, moje tělo není vytesané z kamene,“ rozohnila se.

„Nejhorší na tom je, že malé holčičky vyrůstají do světa, kde je všechno upravené a dokonalé a i ony chtějí být dokonalé, ale to není reálné. Pořád vídají upravené fotky a myslí si, že to je realita, ale není. Je to falešné,“ doplnila Camila.

„Holky, celulitida je normální, tuk je normální. Je to krásné a je to přirozené,“ vzkázala ještě dívkám ve svém příspěvku. Právě Camila se před několika týdny svěřila, že kvůli slávě občas trpí úzkostmi.

Reklama

Další články

Načítám