Hlavní obsah
Článek

Debbie Harry (74) se po desítkách let svěřila s velmi traumatickým zážitkem, který ji potkal ještě chvíli před tím, než se proslavila.

Zpěvačka tehdy chodila s dalším zakládajícím členem skupiny Blondie Chrisem Steinem a bydleli v New Yorku. Ji i jejího přítele násilník svázal a hledal v bytě, co by jim mohl ukrást. Pobral kytary a kameru a poté Debbie rozvázal ruce a řekl jí, ať si svlékne kalhoty. „Oš*kal mě, a pak řekl, ať se jdu umýt,“ prozradila zpěvačka a dodala: „Ty ukradené kytary mě mrzely víc.“

To nebylo vše, co blonďatou hudebnici potkalo. Podle svých slov se setkala se sériovým vrahem Tedem Bundym, který zabil nejméně třicet osob a nedávno o něm byl natočen film, kde jej hraje Zac Efron.

Stalo se to podle jejích slov v noci na Manhattanu, když nemohla sehnat taxi a vlezla do auta neznámému člověku. Naštěstí se jí podařilo uniknout, a když druhý den viděla jeho obličej ve zprávách, došlo jí, že to bylo právě on.

Zpěvačka na podzim vydává své memoáry, kde se nejspíš objeví mnohem víc pikantních příběhů z jejího divokého života v rockové skupině.

Reklama

Další články

Načítám